Otkup zlata Novi Sad

OTKUP ZLATA 

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu otkupu zlata!
Ukoliko želite brzo i sigurno prodati svoje zlato po najboljoj ceni, na pravom ste mestu. Naša firma već godinama uspešno posluje u oblasti otkupa plemenitih metala, pružajući pouzdan i transparentan servis svim našim klijentima.

Nudimo fer procene vrednosti vašeg zlata uzimajući u obzir aktuelnu tržišnu vrednost, čistoću i težinu. Naš stručni tim će vas detaljno informisati o svakom koraku procesa otkupa i odgovoriti na sva vaša pitanja kako biste se osećali sigurno i zadovoljno prilikom prodaje.

Otkup zlata Novi Sad zlatara Sezam . Ako ste se odlučili za prodaju vašega starog nakita koji više ne nosite ili imate kod kuće ostatke zlata koji Vam netrebaju, prepustite to stručnjacima. Zlatara Sezam sa dugom tradicijom vrši otkup zlata u Novom sadu i okolini.

Naše osposobljeno osoblje će detaljno da pregleda vaše proizvode i utvrdi:

-jesu li vaši predmeti od zlata
-čistoću zlata
-masu zlata.

Što morate znati?

Kako se otkupljuje samo zlato, potrebno je napraviti demontažu sveg materijala koji nije zlato (kamenje, pravo ili sintetičko, čelične opruge u kopčama na lančićima i narukvicama). Pri utvrđivanju odgovarajuće čistoće ili odstranjivanju delova koji nisu od zlata dolazi do rezanja, rastavljanja ili uništenja proizvoda koji nakon toga više nije moguće popraviti i vratiti u prvobitno stanje, zato morate biti potpuno uvereni da proizvod želite prodati.

Za više informacija o našim uslugama otkupa zlata, kontaktirajte nas putem telefona ili nas posetite u našoj poslovnici. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, stoga se oslonite na nas kao pouzdanog partnera u otkupu zlata.

Finoća zlataCena
8 karata (333)
14 karata (585)
18 karata (750)
zubno 20 karata (833)
zlatnici 22 karata (900)
24 karata (999,99)
Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.