Investiciono zlato predstavlja pouzdanu investiciju koja pruža stabilnost i sigurnost u turbulentnim vremenima na tržištu. Kao priznati broker investicionog zlata, nudimo vam mogućnost da investirate u najčistije i najkvalitetnije zlatne poluge i novčiće.

Investiranje u zlato je odličan način da diverzifikujete svoj portfolio i zaštitite svoje bogatstvo od inflacije i ekonomskih promena. Zlato je cenjeno kao sigurna luka vrednosti koja često raste u vrednosti kada druge investicije padaju.

Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije o investiranju u zlato i pomogne vam da donesete najbolje odluke za vaše finansijske ciljeve. Kontaktirajte nas danas i započnite svoje putovanje ka stabilnoj i sigurnoj investiciji u investiciono zlato.

Investiciono zlato

Ulaganje u investiciono zlato pripada kategoriji najbezbednijih dugoročnih ulaganja, jer je njegova osnovna funkcija da sačuva kupovnu moć novca, odnosno likvidnost, pa se zlato nalazi u epicentru interesovanja ljudi koji žele kontrolisati valutne rizike. U doba svetske pandemije, investiciono zlato je postalo najsigurniji vid ulaganja u budućnost koja se ne može predvideti.

Investiciono zlato je čisto zlato, u obliku poluga i zlatnih dukata, odnosno zlatnika, doneto iz najekskluzivnijih i najprestižnijih svetskih kovnica. Zlatni standard  potvrđuje autentičnost i originalnost, a garantuje i kvalitet, kako čistoće, tako i težine.

Investiciono zlato proizvodi se u polugama koje pripadaju renomiranoj livnici Argor Heraeus iz Švajcarske, koja je u saradnji sa nemačkim brendom Heraeus, kao i austrijskom rafinerijom Munze Osterich, a zajedno poseduju sertifikat LBMA „Good delivery“, što je garancija čistoće i kvaliteta koje imaju kovanice.

Zlatne poluge dostupne su i težinama od 1g, 2g, 5g, 10g, 20g, 1oz, 50g , 100g, 250g, 500g i 1000g.

Kako je poznato da zlato služi kao oblik zaštite od inflacije na duži rok, ne samo u svetu nego i na našem tržištu uočava se „zlatna groznica“ koja je zabeležila rast cena zlatnih poluga.

NAJPRODAVANIJE

Najpoznatije zlatne poluge

Zlatna poluga 20 g

Za male investitore, ali i za ulagače sa značajnim zlatnim portifolom, ove će zlatne poluge dobro povezati želju za kvalitetom i potrebu za sigurnošću. Može poslužiti kao savršeni poklon na krštenjima, rođendanima ili drugim prigodnim slavljima.

Zlata poluga 50 g

Poluga od 50 grama spada među  najtraženije zlatne poluge na domaćem i regionalnom tržištu, zbog njihovog specifičnog odnosa veličine i cene koja je dobro izbalansirana,  radose nalaze u investicionom portifolu i  velikih i malih ulagača.

Zlatna poluga 1 oz

Zlatna poluga od 1 unce (31,1035 grama) predstavlja jedan od najprodavanijih proizvoda. Ova poluga je dovoljno velika da može postići dobru cenu pri kupovini i prodaji, a u isto vreme dovoljno mala da  je mogu priuštiti i mali investitori .

Zlatna poluga 100 g

Zlatna poluga od 100 grama jedan je od najtraženijih proizvoda za ulagače koji kupuju veće količine zlata kao što je npr. 1 kilogram zlata. Nudi dobar odnos cene i gramaže pa se većina većih investitora odlučuje za kupovinu  poluga od 100 grama

INVESTICIONO ZLATO

Pogledajte našu kompletnu ponudu investicionog zlata, u kojoj možete pronaći investicione zlatne poluge kao i investicione dukate.

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.